Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αλησμόνητων γονιών μας, ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.) και ΒΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Θήβας.

Δημήτρης, Ειρήνη και η εγγονούλα Βουλίτσα

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα 13/12/2017 κλείνουν 17 χρόνια από τον απροσδόκητο χαμό της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και συντρόφισσας ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ. Γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε την ιδιότητα της παιδιάτρου. Στα φοιτητικά της χρόνια ήταν ενεργό μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη.

Κατά τη διάρκεια της χούντας απολύθηκε δυο φορές από τα αγροτικά ιατρεία λόγω των πολιτικών της φρονημάτων. Της είχε αφαιρεθεί το διαβατήριο ως επικίνδυνη για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Το 1974 έγινε μέλος του ΚΚΕ και ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση στις συνοικίες του Πειραιά και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι. Οι συνάδελφοί της την εξέλεξαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Εμεινε πάντα πιστή και μαχητική στις αρχές του Κόμματος και για πολλά χρόνια ήταν μέλος της Επιτροπής Πόλης του Πειραιά και ήταν υπεύθυνη στο χώρο της Υγείας και των Επιστημόνων. Επίσης ήταν μέλος του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του Κόμματος.

Η αγάπη μας για την Φούλη μένει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μας όχι μόνο στην οικογένειά μας, αλλά και σε όσους την γνώρισαν και η θύμησή της παραμένει πάντα ζωντανή. Στο ΚΚΕ που τόσο αγάπησε και πίστεψε, προσφέρουμε 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
Ο σύζυγος Τάκης Μιχαλάκος, οι κόρες της Μαρία, Αμαλία, Γεωργία και οι γαμπροί της Βασίλης και Κλαούντιο.

Την θυμόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μας με το τιμημένο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΕΣ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΑΜΑΛΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑ και της αδελφής μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑ προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Η σύζυγος Αντωνία Τσεμέ και η κόρη

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΟΡΕΣΤΗ ΚΟΛΟΖΩΦ, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, ΤΑΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΚΡΗ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 250 ευρώ.

Αγγελική Μίχου


ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

Eurokinissi

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ

ΤΣΕΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΕΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

Eurokinissi

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ

ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΜΑΛΙΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ