Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις του σοσιαλισμού. Θα ακολουθήσει προβολή DVD με θέμα την Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνης καλεί σε εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση, στην ταβέρνα «Μπαξές» στις Μέλαμπες. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης, και θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ Λάρυμνας/Μαρτίνου - ΛΑΡΚΟ καλούν σε εκδήλωση στο καφενείο Ν. Παπαϊωάννου, στην παραλία Λάρυμνας, σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι της περιόδου 1940-49. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Κήρυκου Ικαρίας διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου, με προβολή της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ο πάγος έσπασε, ο δρόμος χαράχτηκε», που έγινε στις 26/11/17 στην Αθήνα (ΣΕΦ) στο πλαίσιο των 100χρονων από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη, στο Αγρίνιο, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο (κλειστό γυμναστήριο), με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., ο Βόρειος Τομέας Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Οκτωβριανή Επανάσταση», στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής (Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα, πλατεία Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ