Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Με καθημερινές συγκεντρώσεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ με σύνθημα: «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία».

Το επόμενο διάστημα συγκεντρώσεις προγραμματίζονται ως εξής:

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του 3ου & 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων της 4ης δημοτικής κοινότητας Αθηνών (Αλεξανδρείας & Λένορμαν). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις του 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας και της ΑΣΟΕΕ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στη Φοιτητική Εστία Αθηνών (Πατησίων 279 - 281). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Γαλατσίου «Καμίνι» (Ρεθύμνης 36 & Καψάλη Χρήστου 14). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιοδείες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη:

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

-- Στις 11 π.μ., στην αγορά του Πολυκάστρου, με την Ειρήνη Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Σε σούπερ μάρκετ της Κοζάνης, με επικεφαλής τον Γιώργο Γκούμα, μέλος της ΤΕ Κοζάνης.

-- Στις 10 μ.μ., στους εργαζόμενους του καζίνο Ρίου με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη:

-- Στις 8.30 π.μ., στα «Ελληνικά Πετρέλαια» στον Ασπρόπυργο, με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 11 π.μ., στις μονάδες επεξεργασίας μετάλλου ΒΙΟΣΕΝ και στις 12 μ., στην «Φραγκοπαναγιώτης», με επικεφαλής τον Σπ. Μπέτση, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο METROPOLITAN στην Αθήνα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 12 Δεκέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ., στις εργατικές κατοικίες της Ταραμπούρας στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ