Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»
Ολοι στη μάχη της πανεξόρμησης!

Μια νέα σελίδα ανοίγει από σήμερα για την εφημερίδα μας. Η βδομαδιάτικη έκδοσή μας, ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου», είναι πλέον στα χέρια σας. Πιο πλούσιος, με περισσότερες σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, αφιερώματα, στήλες για τη Γυναίκα, τους Ενστολους, την Ιδεολογία κ.ά.

Από σήμερα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν άλλο ένα πολύτιμο εργαλείο για να οργανώνουν το άνοιγμά τους στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για να μεταδίδουν την πολιτική του Κόμματος, τη μοναδική φωνή που αντιπροσωπεύει τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα, που δεν υπερασπίζεται το κέρδος του καπιταλιστή, αλλά το δίκιο του εργάτη.

Ολη την περασμένη βδομάδα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ προετοιμάζονταν για τη μεγάλη πανεξόρμηση που ξεκινά από τώρα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Για να σηματοδοτηθεί η «επίσημη πρώτη» του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» από μια μεγάλη διακίνηση και για να αποτελέσει αυτή η μάχη παρακαταθήκη για το επόμενο βήμα στην άνοδο της διακίνησης και την καλύτερη αξιοποίηση της εφημερίδας μας.

Δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Εχουμε αντλήσει πείρα από την προσπάθεια να κερδίσουμε νέους αναγνώστες, εργατόκοσμο και νεολαία που σταθερά μελετούν τη δική τους εφημερίδα, τον «Ριζοσπάστη». Σε αυτήν την προσπάθεια έχει συμβάλει η προσπάθεια που έχει γίνει για ενίσχυση της κυκλοφορίας με ευθύνη των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για διακίνηση άνθρωπο τον άνθρωπο, στους χώρους δουλειάς και στα σπίτια των εργαζομένων. Αυτό, μαζί και με άλλα μέτρα, έκανε κατορθωτό να αγγίξει η κυκλοφορία του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» τα 20.000 φύλλα κατά μέσο όρο το προηγούμενο διάστημα.

Στην εδραίωση αυτού του βήματος αλλά και στην κλιμάκωση της προσπάθειας μπορεί και πρέπει να συμβάλει η καινούρια μας έκδοση, που θα είναι στη διάθεση των ΚΟ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να οργανώνουν καλύτερα την εξόρμηση. Για να μπορεί η κάθε ΚΟΒ να συνδυάζει τη στοχευμένη επαφή της με τον περίγυρό της με την εξόρμηση σε σπίτια και χώρους δουλειάς.

Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, λοιπόν, σε αυτήν τη μάχη! Η προσπάθεια αυτή των Οργανώσεων του ΚΚΕ, η πείρα τους από τη διακίνηση και την αξιοποίηση θα συνεχίσουν να αναδεικνύονται μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας, με άρθρα, ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις.

Ολοι στη μάχη της εξόρμησης!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ