Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Πληροφορικής της ΚΟ Κ. Μακεδονίας καλεί στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ (οδός Προξένου Κορομηλά 51), σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Διαδίκτυο... ρομπότ... τεχνητή νοημοσύνη: Ποιος τα σχεδιάζει; Ποιον εξυπηρετούν;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμφίπολης Σερρών παρουσιάζει στο Καφέ «Κόλια» στο Ροδολίβος το βιβλίο «Η μαχητική πορεία των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές, Γραμματέας της ΤΕ Σερρών, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Αύριο, Σάββατο:

Η ΤΕ Κοζάνης καλεί στις 8 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Αιανής, σε εκδήλωση με θέμα: «Ποιο είναι το μέλλον των αγροτών με βάση τους στόχους των κυβερνήσεων και της ΕΕ; Οι θέσεις του ΚΚΕ για αγροτική παραγωγή προς όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Αβραάμ Εγρές, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, και θα ακολουθήσει γλέντι.

Η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 7.30 μ.μ., στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη (Idungatan 4, Odenplan, 3ος όροφος). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Αχαΐας και τα ΤΣ Εργατών και Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα σε επαναστατικά τραγούδια από το Χορευτικό του δήμου Πατρέων και την παιδική χορωδία της ρωσικής κοινότητας. Παράλληλα, στο χώρο του φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Πάτρας θα λειτουργήσει έκθεση γραμματοσήμων και ντοκουμέντων από την ΕΣΣΔ, από την Κυριακή 10 Δεκέμβρη έως την Τρίτη 12 Δεκέμβρη και ωράριο λειτουργίας 18.00 - 21.00.

-- Στις 7 μ.μ., στον Εύδηλο (αίθουσα δημαρχείου), η ΤΕ Ικαρίας διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «Η κατάσταση στα αθλητικά σωματεία σήμερα και η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Λευκάδας καλεί στην προβολή της ταινίας «Το Παιδαγωγικό Ποίημα», στο Πνευματικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ