Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Ολοκλήρωσε χτες την κατάθεσή του ο μάρτυρας Χρυσάφης Γωγουσάκης, υπάλληλος της ΕΘΕΛ, αποσπασμένος από το 2012 στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Κλήθηκε μετά από αίτημα των χρυσαυγιτών για να καταθέσει επί της ουσίας, αν ο Κασιδιάρης τον χρησιμοποιούσε ως οδηγό σε απόκρυφα μέρη που πήγαινε τη νύχτα και συναντιόταν με άλλα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, για να συσκεφτούν για έκνομες ενέργειες, όπως είχε πει στην κατάθεσή του ο τρίτος «προστατευόμενος» μάρτυρας. Ο Χρ. Γωγουσάκης κατέθεσε ότι εργάζεται στα κεντρικά γραφεία, τρεις φορές τη βδομάδα, εξάωρο, στον χώρο υποδοχής και ότι είχε απλά φιλικές σχέσεις με τον Κασιδιάρη.

Η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης συνεχίστηκε με τους σχολιασμούς των συνηγόρων υπεράσπισης των χρυσαυγιτών για τα όσα κατέθεσαν οι πέντε «προστατευόμενοι» μάρτυρες.

  • Σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής Δημ. Κουκούτσης για συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Αθήνας Π. Κωνσταντίνου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ