Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100ΧΡΟΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη, η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου καλεί σε εκδήλωση στις 6 μ.μ. στο Πολύκεντρο, με ομιλητή τον Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη, η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 7.30 μ.μ., στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη (Idungatan 4, Odenplan, 3ος όροφος). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Αχαΐας και τα ΤΣ των Εργατών και Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα σε επαναστατικά τραγούδια από το Χορευτικό του δήμου Πατρέων και την παιδική χορωδία της ρωσικής κοινότητας. Παράλληλα, στο χώρο του φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Πάτρας θα λειτουργήσει έκθεση γραμματοσήμων και ντοκουμέντων από την ΕΣΣΔ, από την Κυριακή 10 Δεκέμβρη έως την Τρίτη 12 Δεκέμβρη και ωράριο λειτουργίας 18.00 - 21.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ