Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
«Η Οκτωβριανή Επανάσταση μέσα από τη ζωή της νεολαίας»

Η μπροσούρα της ΤΟ Περιστερίου της ΚΝΕ
Η μπροσούρα της ΤΟ Περιστερίου της ΚΝΕ
Εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Κ. Παλαμά, Περιστέρι). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Η Οκτωβριανή Επανάσταση μέσα από τη ζωή της νεολαίας» και θα εξετάσει τη συμμετοχή της νεολαίας στην επανάσταση, τη συμμετοχή των νέων στην εξουσία, τις κατακτήσεις στην εργασία, στην εκπαίδευση, το δικαίωμα στον ελεύθερο χρόνο, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εκδήλωσης, τα μέλη της ΤΟ Περιστερίου έσκυψαν πάνω στο θέμα, μελέτησαν και αξιοποίησαν μια σειρά από άρθρα Σοβιετικών. Καρπός αυτής της μελετητικής δουλειάς είναι μια μπροσούρα με άρθρα του Λένιν και όχι μόνο, αποσπάσματα ομιλιών και αποσπάσματα από σοβιετικές μπροσούρες. Κάποια, μάλιστα, από τα κείμενα της έκδοσης προέρχονται από βιβλία που δεν κυκλοφορούν πια στα Ελληνικά. Η μπροσούρα θα διατίθεται στο χώρο της εκδήλωσης και θα διακινείται στη συνέχεια από την ΤΟ Περιστερίου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ