Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΕΑΒ: Σε απεργία κατεβαίνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας, στις 11.30 π.μ. Η κινητοποίηση αποτελεί συνέχεια της στάσης εργασίας στα μέσα Νοέμβρη ενάντια στις νέες μισθολογικές και μη μισθολογικές περικοπές, στις οποίες η κυβέρνηση ζητά επιπλέον να περιληφθεί η κατάργηση του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας με αναδρομική ισχύ.

«ATHENS LEDRA»: Σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας προχωρούν αύριο, Πέμπτη, στη 1 μ.μ., οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra». Την ίδια ώρα έχει οριστεί τριμερής συνάντηση, μετά από αίτημα των εργαζομένων και του σωματείου τους. Οι εργαζόμενοι, που βρέθηκαν στην ανεργία από τον Ιούνη του 2016, όταν η επιχείρηση προχώρησε σε παύση λειτουργίας, δεν έχουν σταματήσει να διεκδικούν τις θέσεις εργασίας τους, τα δεδουλευμένα και τα δικαιώματά τους από την κυβέρνηση, παλιούς και νέους ιδιοκτήτες.

«ΤΟΞΟΤΗΣ»: Με κινητοποίηση θα δώσουν το «παρών» οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Τοξότης» στην τριμερή συνάντηση που έχει οριστεί μεθαύριο, Παρασκευή, στο υπουργείο Εργασίας. Οι εργαζόμενοι, όπως αποφάσισαν στη συνέλευσή τους, θα συγκεντρωθούν στις 12 μ., στην Ομόνοια, και θα κατευθυνθούν με πορεία στο υπουργείο. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργοδοσία, ενώ στο πλευρό τους έχουν το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ