Τρίτη 28 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις για την Υγεία

Συνεχίζουν οι συνταξιούχοι τις κινητοποιήσεις για την Υγεία, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα που συντρίβουν τις συντάξεις τους και συρρικνώνουν τις παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, όπως αυτά αποτυπώθηκαν και στον κρατικό προϋπολογισμό του 2018.

Χτες, Δευτέρα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα ΠΕΔΥ Βόλου (πρώην ΙΚΑ) οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας. Με το κάλεσμα που μοίραζαν καλούσαν όλους τους ασφαλισμένους σε κοινό αγώνα για τη διεκδίκηση ενός δωρεάν, αποκλειστικά δημόσιου συστήματος Υγείας, τονίζοντας ότι αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των σωματείων, όλων των μαζικών φορέων.

Εκ μέρους των διοργανωτών στους συγκεντρωμένους μίλησε ο Γ. Ρούσσας, πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των συνταξιουχικών σωματείων επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Βόλου και ΕΟΠΥΥ - Περιφερειακή Διεύθυνση Βόλου και κατέθεσε υπόμνημα ενάντια στη συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθούν οι εξής συγκεντρώσεις: Σήμερα, Τρίτη, στη Θεσπρωτία στις 11 π.μ. σε αίθουσα του δημαρχείου Ηγουμενίτσας. Αύριο, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη στην 4η ΥΠΕ (Αριστοτέλους 16) στις 10 π.μ. και στο Ηράκλειο, με παγκρήτια συγκέντρωση, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10 π.μ.

Οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με πανελλαδικό συλλαλητήριο, την Παρασκευή 15/12, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ