Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Νέα ενότητα για τους ένστολους από το φύλλο 26/11

Από αυτήν την Κυριακή, 26 Νοέμβρη, και κάθε 15ήμερο, ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» θα έχει μια νέα ενότητα, αυτή για τους ένστολους.

  • Με ανταποκρίσεις - γνώμες - σχόλια για τη ζωή στα στρατόπεδα, τα δικαιώματα και τη ζωή των στρατευμένων.
  • Με πλούσια θεματολογία για τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού Σώματος και των Σωμάτων Ασφαλείας.
  • Με ειδήσεις, σχόλια και άρθρα.

Φιλοδοξία μας είναι οι σελίδες αυτές να γίνουν η φωνή όσων αγωνίζονται, για να βρεθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα, για να κατοχυρωθούν στην πράξη τα δικαιώματα που έχουν στρατευμένοι, στρατιωτικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί, λιμενικοί, δικαιώματα που δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων κι έχουν κι αυτά κατακτηθεί με αγώνα.

Να δυναμώσει η φωνή όσων αγωνίζονται ενάντια στην εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, στις επεμβάσεις, στους πολέμους «για τ' αφέντη το φαΐ».

Η φωνή όσων αντιλαμβάνονται ότι τα συμφέροντά τους είναι με το μέρος του λαού, των οικογενειών τους και όχι με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που υπηρετούν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Που αρνούνται να σταθούν απέναντι στο λαό, στους γονείς και τα αδέρφια τους, που αγωνίζονται για να ζήσουν καλύτερα.

Ολων εκείνων στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας οι οποίοι δεν ανέχονται τη φασιστική προπαγάνδα και τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, των νοσταλγών της χούντας και των κάθε λογής δικτατόρων, των πατριδοκάπηλων που στηρίζουν το σύστημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ