Σάββατο 18 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ
Συνεχίζονται οι περιφερειακές συσκέψεις

Συνεχίζονται οι περιφερειακές συσκέψεις που οργανώνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, με σωματεία και εργαζόμενους του κλάδου σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της στο κρίσιμο μέτωπο της διεκδίκησης Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις και βελτίωση των όρων δουλειάς.

Μέχρι σήμερα συσκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια - Βοιωτία και Αργολίδα, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Μακεδονία, Κυριακή 19/11, 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αχαΐα, Κυριακή 19/11, 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Κρήτη, Κυριακή 26/11, 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Ηπειρος, Κυριακή 3/12, 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, Κυριακή 3/12, 12 μ., Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Στις αρχές Δεκέμβρη, με την ολοκλήρωση των συσκέψεων, θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει τη συζήτηση και να αποφασίσει τα επόμενα βήματα. Στόχος είναι να κλιμακωθεί η πάλη για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με αγωνιστικές πρωτοβουλίες, που θα έχουν ως πρώτη κορύφωση κλαδική απεργία έως το Μάρτη του 2018.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org