Σάββατο 18 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ: Κινητοποίηση στα διόδια της Αττικής Οδού, στην έξοδο 18 (ρεύμα προς Ελευσίνα), τη Δευτέρα 20/11, αποφάσισε η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών. Το σωματείο απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής και έχει ορίσει ραντεβού στην πύλη του πρακτορείου «Ευρώπη», στις 3 μ.μ. Τα αιτήματα είναι: Να μη μείνει κανείς εργαζόμενος της «Ευρώπης» στο δρόμο. Να προσληφθούν όλοι, με όλα τους τα δικαιώματα, από την «Αργος» ή όποια άλλη εταιρεία αναλάβει τη διακίνηση του Τύπου. Υπεράσπιση των θέσεων εργασίας με όλα τα δικαιώματα. Υπογραφή νέας ΣΣΕ τώρα. Ενάντια στην αντικατάσταση της εργασίας μας από εργολάβους. Αμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου Π. Βενέτα.

ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα 20/11, από τις 12 μ. έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) για τους υπαλλήλους σε όλες τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, απαιτώντας την καταβολή δεδουλευμένων για τα οικονομικά έτη 2015, 2016 και 2017. Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας οργανώνει συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Περιβάλλοντος στην Αθήνα και στα γραφεία των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, με πρωτοβουλία και οργάνωση των πρωτοβάθμιων Συλλόγων.

ΜΕΤΡΟ: Απεργία την Τρίτη 21/11 κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) για ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση των αστικών συγκοινωνιών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ