Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Προετοιμασίες για την Πανελλαδική Επιτροπή

Για την προετοιμασία της συνεδρίασης της 75μελούς Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής που συνέρχεται στις 6 του Οκτώβρη, μέρα Σάββατο, συζήτησε χτες η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Τα στελέχη του ΠΑΜΕ, απ' όλη την Ελλάδα προσέρχονται στην πανελλαδική σύσκεψη, προκειμένου να κάνουν απολογισμό μιας πλούσιας δράσης που ανέπτυξαν το τελευταίο διάστημα, αλλά πριν απ' όλα, να συμβάλλουν με τον προβληματισμό τους στους στόχους πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος, να καταθέσουν την άποψή τους για τον καλύτερο σχεδιασμό της παρέμβασης των ταξικών δυνάμεων.

Στη συζήτηση υπογραμμίστηκε ότι το μέτωπο της αντιιμπεριαλιστικής πάλης, εξαιτίας και των τελευταίων εξελίξεων, αποκτά δραματική επικαιρότητα και τονίστηκε η ανάγκη η εργατική τάξη, όλοι οι εργαζόμενοι, να σταθούν εμπόδιο στα πολεμοκάπηλα σχέδια της νέας τάξης. Ο αντιπολεμικός αυτός αγώνας πρέπει να συνδυάζει αποτελεσματικά την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και των εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Στη Γραμματεία συζητήθηκε εκτενώς η διεθνής δράση του ΠΑΜΕ και η ανάπτυξη της συνεργασίας με συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ