Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρόγραμμα αγωνιστικών παρεμβάσεων και άλλων δράσεων

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, μέσα από μαζική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, τη Δευτέρα 13/11 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εκπροσώπων εργαζομένων των δήμων για την οργάνωση Επιτροπών Αγώνα ανά δήμο.

Οι παραπέρα αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα συγκεκριμενοποιηθούν τις επόμενες μέρες, σε συντονισμό με τους εργαζόμενους από τους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, για τις επόμενες μέρες, έχουν προγραμματιστεί:

-- Την Τετάρτη 22/11, ημερίδα για την υγιεινή και ασφάλεια, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΘ.

-- Την Τετάρτη 29/11, ημερίδα για το συνταξιοδοτικό και το Ασφαλιστικό, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΘ.

Νέο κρούσμα αυταρχισμού από τη δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης

Νέο κρούσμα αυταρχισμού από τη διοίκηση Μπουτάρη καταγγέλλει η ΔΑΣ Δήμου Θεσσαλονίκης. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «εργαζόμενη παύθηκε από προϊσταμένη της Ε' Δημοτικής Κοινότητας και μετακινήθηκε σε άλλη υπηρεσία ως απλή υπάλληλος, επειδή δεν δεχόταν τις παράτυπες παρεμβάσεις της διοίκησης και της προέδρου της Ε' Δημοτικής Κοινότητας. Αποκορύφωμα αυτών των παρεμβάσεων ήταν ότι η διοίκηση Μπουτάρη ζήτησε από τη συναδέλφισσα, ως προϊσταμένη του τμήματος, να διαθέσει εργαζόμενο του τμήματός της σε ιδιώτη, που είχε συγκεκριμένη σύμβαση με τον δήμο, για εργασίες που, υποτίθεται, είχε αναλάβει ο ιδιώτης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Η διοίκηση Μπουτάρη χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους τιμωρίας για εργαζόμενους που πάνε κόντρα στις επιλογές της, με σκοπό να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του δήμου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ