Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
44η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Αρχίζει σήμερα ο τριήμερος εορτασμός

Συγκεντρώσεις την Παρασκευή σε όλη τη χώρα

Ανοίγουν σήμερα οι πύλες του ιστορικού κτιρίου του Πολυτεχνείου στην Πατησίων και αρχίζει ο τριήμερος εορτασμός της 44ης επετείου από τον ξεσηκωμό του Νοέμβρη του 1973, ο οποίος θα κορυφωθεί με τη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία την Παρασκευή 17 Νοέμβρη.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εμπλέκει τη χώρα μας όλο και πιο βαθιά στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην περιοχή, ματώνοντας ταυτόχρονα το λαό για να εξυπηρετούνται οι εξοπλιστικές ανάγκες του ΝΑΤΟ, οι διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου θα βροντοφωνάξουν τα συνθήματα της αιματοβαμμένης πύλης του Πολυτεχνείου, που αποκτούν απόλυτη επικαιρότητα.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ για την πορεία του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17/11, έχουν οριστεί για τις 5 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Σταδίου και Γεωργίου Σταύρου: Οι Οργανώσεις Βιομηχανίας, Κατασκευών, Τηλεπικοινωνιών, Μεταφορών, Επισιτισμού - Τουρισμού, Εμπορίου, Υγείας, ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης, Χρηματοπιστωτικού, Δικηγόρων, ΜΜΕ, Καλλιτεχνών, ΕΒΕ και Εκπαιδευτικών.
  • Σταδίου και Σανταρόζα: Οι Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ.
  • Χαυτεία: Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας, Δυτικού Τομέα, Βόρειου Τομέα, Θριασίου, Μεσογείων - Λαυρεωτικής, Ανατολικού Τομέα, Νότιου Τομέα και Πειραιά.
Η ΚΟ Κ. Μακεδονίας

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και φορείς, προς τιμήν του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ. Επίσης, στην κατάθεση στεφανιών που θα γίνει νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο.

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Αγρίνιο, 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Αμφισσα, 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο, στην πλατεία Κεχαγιά.

Βόλος, 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Ηράκλειο: Στις 6 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών, καλεί το ΠΑΜΕ.

Καλαμάτα, 7 μ.μ., στην πλατεία 23ης Μάρτη.

Κέρκυρα, 6 μ.μ., στο Σαρόκο.

Κεφαλονιά, 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Λαμία, 6.30 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου.

Λάρισα, 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Μυτιλήνη, 7 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς.

Πάτρα, 6 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου.

Πύργος, 7 μ.μ., στην πλατεία ΟΤΕ.

Χαλκίδα, 6.30 μ.μ., στα Φανάρια Νεάπολης.

Χανιά, 6.30 μ.μ., στα Νέα Καταστήματα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org