Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην εξέγερση του Πολυτεχνείου

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 3 μ.μ., στο ΤΕΙ Πειραιά (αίθουσα ΑΟ11), οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα ΤΕΙ της Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στη 1 μ.μ., στο ΕΜΠ (αμφιθέατρο 3, Γενικές Εδρες) οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (αίθουσα 6 του Ιστορικού), θα μιλήσει ο Σταύρος Σκουλλής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Τετάρτη, τα ΤΣ Χανίων της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου και τα διδάγματα στο σήμερα», στις 8 μ.μ, στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης». Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974. Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο.

Την Πέμπτη 16 Νοέμβρη, οι Οργανώσεις Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Βότση - Κηφισιάς (Καππαδοκίας 38, 1ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ