Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δεν ξεπλένονται τα ματωμένα χέρια της Χρυσής Αυγής

Σε ανακοίνωσή του για τις συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία, το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Οι συναντήσεις της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία δεν μπορούν να κρύψουν το ρατσιστικό της χαρακτήρα, ούτε να ξεπλύνουν τα ματοβαμμένα χέρια της.

Το μίσος τους για τους ξένους εργάτες, τους άλλους λαούς, για το εργατικό - λαϊκό κίνημα, βρίσκεται στην καρδιά της θεωρίας του ρατσιστικού - φασιστικού μορφώματος.

Τα γνήσια τσιράκια των αφεντικών, παρά την όποια προβιά επιχειρούν να φορέσουν, αποτελούν εχθρό των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών.

Μπορούν να "συνεργάζονται ευχάριστα" με αυτούς που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και το διωγμό από τον τόπο τους, και δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και το κράτος του Πακιστάν.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, να καταγγείλουν και να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, τη φασιστική - ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

  • Τη ναζιστική ΧΑ και την προσπάθειά της να κουκουλώσει τον εγκληματικό της χαρακτήρα μέσα από τέτοιες κινήσεις καταγγέλλουν επίσης ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ