Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
Να καταψηφιστεί το αντιασφαλιστικό σχέδιο για τον ΕΔΟΕΑΠ

Να ψηφίσουν «όχι» στο αντιδραστικό σχέδιο κυβέρνησης - εργοδοτικών συνδικαλιστών, που φέρνει πιο γρήγορο θάνατο και στον ΕΔΟΕΑΠ, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για «σχέδιο ολοκληρωτικής διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης».

Η σχετική ψηφοφορία για τις αλλαγές στο καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ ολοκληρώνεται σήμερα, με το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ να καταγγέλλει τους απροκάλυπτους εκβιασμούς αλλά και τις μεθοδεύσεις των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών, που έστησαν την ψηφοφορία χωρίς να γίνει καμία Γενική Συνέλευση, ενημέρωση και συζήτηση, όπως ρητά ορίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Αν υφαρπάξουν το "ΝΑΙ"», τονίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, «ο αγώνας μας θα είναι πολλαπλάσια δύσκολος την επόμενη μέρα. "ΟΧΙ" στις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σημαίνει ότι δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από όσα έχουμε κατακτήσει. Αντίθετα διεκδικούμε Κοινωνική Ασφάλιση αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, χωρίς καμιά επιβάρυνση για τους εργαζόμενους - άνεργους - συνταξιούχους. Το μαζικό και αποφασιστικό "ΟΧΙ" δημιουργεί προϋποθέσεις πιο αποφασιστικής αναμέτρησης με κυβέρνηση - ΝΔ - εργοδοσία».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org