Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Μέσα από καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές, τα εργατικά σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης καλούν τον εργαζόμενο λαό να συμμετάσχει μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 9 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους αναδεικνύουν την ανάγκη οργάνωσης του αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή τους, την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη για ΣΣΕ, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών.

Σήμερα, Παρασκευή, προγραμματίζονται περιοδείες:

-- Από την Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, στα εργοστάσια ΣΙΔΕΝΟΡ και ΕΡΛΙΚΟΝ.

-- Από το Σωματείο Γραφικών Τεχνών Τύπου και Χάρτου, στις επιχειρήσεις MONDI και ΧΑΡΤΕΛ στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου.

-- Από το Σωματείο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική (ΣΕΤΗΠ), στις επιχειρήσεις «Computer team» και «Αrx net».

-- Από την Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, στα καταστήματα NOTOS και ATTICA στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

-- Από το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), στις φοιτητικές λέσχες του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ.

Αύριο, Σάββατο, στις 10 π.μ., προγραμματίζονται περιοδείες στις λαϊκές αγορές στη Βούλγαρη (σημείο συνάντησης Βούλγαρη - Μακεδονίας) και στην Ξηροκρήνη (σημείο συνάντησης πλατεία Γαλοπούλου).

Τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη στις 5 π.μ., θα γίνουν συγκεντρώσεις προπαγάνδισης του συλλαλητηρίου στις εισόδους της ΒΙΠΕ Σίνδου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ