Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καθημερινές πρωτοβουλίες από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Ρεθύμνου καλεί σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Τσαριτσάνης παρουσιάζει στην καφετέρια Δημ. Παπαδήμου την έκδοση «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚE του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Παλαιολόγου στη Σταυρούπολη, εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής του ΑΠΘ, εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις του σοσιαλισμού στον τομέα της Υγείας».

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά (Θέατρο Δημ. Βλησίδης) θα προβληθεί η ταινία «Η Απεργία» του Σ. Αϊζενστάιν.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 1.30 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στη Νομική, σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο 15 θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 2.30 μ.μ., στο ΤΕΙ Αθήνας, σε εκδήλωση στο αμφιθέατρο Πληροφορικής θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Τρικάλων οργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», στην αίθουσα «Τσιτσάνη» στις παλιές φυλακές, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Τροφίμων Λάρισας οργανώνει σύσκεψη - εκδήλωση, με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ.

Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Πολυγύρου, εκδήλωση με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στον Τύρναβο, στο φουαγιέ του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί έκθεση βιβλίου 10.30 - 13.00 και 18.00 - 21.00.

Εκθεση αρχειακού υλικού στην Ελευσίνα

Μεγάλη έκθεση αρχειακού και φωτογραφικού υλικού για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση θα φιλοξενηθεί από την ΤΟ Θριασίου - Μεγαρίδας Αττικής του ΚΚΕ στην «Ελαιουργική» της Ελευσίνας, στις 2, 3 και 4 Νοέμβρη.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί αύριο, Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., με προβολή ντοκιμαντέρ για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το Σάββατο 4 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα. Η έκθεση θα λειτουργεί και τις τρεις μέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό με θεματολογία για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Τηλ. για οργανωμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις: 2105548961.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ