Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απεργία των συμβασιούχων στην Υπηρεσία Ασύλου

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου τους, ενάντια στις απολύσεις και την ανακύκλωση ανέργων, διεκδικώντας καταβολή δεδουλευμένων και ομαλοποίηση των πληρωμών.

Θα γίνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σήμερα στις 9 π.μ. στο Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου του Αλίμου και αύριο στις 10 π.μ. στον προαύλιο χώρο της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου. Αύριο επίσης οργανώνουν κινητοποίηση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι και ζητούν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου, «εκατό περίπου εργαζόμενοι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι από τις αρχές του επόμενου έτους», καθώς, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου, «δεν πρόκειται να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους και στην επικείμενη προκήρυξη για προσωπικό ορισμένου χρόνου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκλειστούν». Οι εργαζόμενοι διεκδικούν: Σταθερή και συνεχή εργασία για όλους τους συμβασιούχους. Αμεση καταβολή της μισθοδοσίας του Σεπτέμβρη. Ομαλοποίηση των πληρωμών. Πλήρεις αποδοχές σε περίπτωση ασθένειας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ