Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Σοκ στον ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο

Σοκ έπαθαν στον ΠΑΟΚ με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μαουρίτσιο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ήταν ο καλύτερος του «Δικεφάλου του Βορρά» στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ, υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για 4 με 6 βδομάδες. Ετσι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε τέσσερις σημαντικούς αγώνες για το πρωτάθλημα, με ΑΕΚ, Ατρόμητο, Πανιώνιο και Ξάνθη, καθώς και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό. Στόχος πλέον τίθεται να είναι έτοιμος ο Μαουρίτσιο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 10/12.

ΑΕΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στο γόνατο του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τον Πανιώνιο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 5 μήνες. Ο αρχηγός της «Ενωσης» χειρουργήθηκε και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχετήριο μήνυμα για ταχεία ανάρρωση στον παίκτη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μετά από δυόμισι χρόνια λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό Γιώργο Παράσχο, εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου, τη δεδομένη στιγμή εκτιμήθηκε πως χρειαζόταν μια αλλαγή στην ομάδα. Πλέον η ΠΑΕ είναι σε αναζήτηση τεχνικού, ενώ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Νίκος Μαναρώλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ