Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ 0-0
Ορθια ... διά χειρός Ανέστη

Μένοντας όρθια στο «Σαν Σίρο» μετά το 0-0 κόντρα στη Μίλαν, η ΑΕΚ διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Εuropa League, μετά την 3η αγωνιστική του ομίλου της. Πλέον, και με δεδομένα τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στο β' γύρο, πάλι με Μίλαν και Ριέκα, η «Ενωση» κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση, ενώ παραμένει και μέσα στη διεκδίκηση της πρώτη θέσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής ομάδας στον χτεσινό αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακάς της, Γιάννης Ανέστης, που είπε «όχι» σε πληθώρα ευκαιριών των παικτών της Μίλαν στο 2ο ημίχρονο. Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο μέρος αμύνθηκαν σωστά και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους, και μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη ευκαιρία του 45λέπτου, με τον Μάνταλο στο 30'. Στο 2ο ημίχρονο, ωστόσο, η Μίλαν αύξησε την πίεσή της και έκλεισε στην περιοχή της την ΑΕΚ, που έδειξε σοβαρή αδυναμία να κρατήσει μπάλα. Οι επιθετικές εξάρσεις των γηπεδούχων όμως έπεσαν πάνω στον Ανέστη, ο οποίος έσωσε την εστία του σε αρκετές φάσεις, με κυριότερες τις ευκαιρίες των Σούσο, Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Μποναβεντούρα (73' Κεσιέ), Λοκατέλι, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Αντρέ Σίλβα (62' Κάλινιτς), Κουτρόνε.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Ελντερ Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (64' Αραούχο), Λιβάγια (76' Μπακασέτας).

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ριέκα μπήκε κι αυτή στο κυνήγι της πρόκρισης, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αούστρια Βιέννης με 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μίλαν 7, ΑΕΚ 5, Ριέκα 3, Αούστρια Βιέννης 1.


Η «λευκή» ισοπαλία στο Μιλάνο κρατάει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης της ΑΕΚ

Eurokinissi

Η «λευκή» ισοπαλία στο Μιλάνο κρατάει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης της ΑΕΚ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ