Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ευχαριστήρια επιστολή

Μουσικοί των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, πριν την έναρξη της συναυλίας, έδωσαν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματά τους και μέσα στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρουν:

«Προς Τους Αξιότιμους βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος

Κυρίους Νίκο Καραθανασόπουλο, Γιάννη Γκιόκα και Χρήστο Κατσώτη

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι μουσικοί των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σχετικά με την επερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και τους ως άνω βουλευτές του.

Με εκτίμηση

Μουσικοί των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ».

Υπενθυμίζουμε ότι το ΚΚΕ είχε φέρει στη Βουλή το θέμα για την ανάγκη άμεσης εξομοίωσης των μελών των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ με τα μέλη των υπόλοιπων κρατικών ορχηστρών. Με Ερώτηση που είχε καταθέσει ανέφερε ότι τα μέλη του Μουσικού Συνόλου της ΕΡΤ ΑΕ, πέρα από το βασικό μισθό δεν λαμβάνουν τα επιδόματα που δικαιούνται, όπως το επίδομα μουσικής και οργάνου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασφαλίσουν, να συντηρήσουν τα μουσικά τους όργανα. Και ρωτούσε την κυβέρνηση τι μέτρα θα πάρουν για να εξομοιωθούν άμεσα τα μέλη των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ με τα μέλη των υπόλοιπων κρατικών ορχηστρών.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org