Κυριακή 15 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Εβρου διοργανώνει στα Παλιά Νεκροταφεία Αλεξανδρούπολης πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές, μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΔΣΕ, που εκτελέστηκαν από το Εκτακτο Στρατοδικείο Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1946 - '49. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στο χώρο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου με τα ονόματα των 65 εκτελεσθέντων αγωνιστών.

-- Στις 11 π.μ., στην Ηλιούπολη, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα & Σοφ. Βενιζέλου) η ΚΟ Ηλιούπολης καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., στον Αη Γιώργη Αιγάλεω, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, οι Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για τη μάχη του Αη Γιώργη, που δόθηκε στις 29 Σεπτέμβρη το 1944. Θα μιλήσουν στέλεχος του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Αύριο Δευτέρα:

Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Κατασκευών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης (Σουρή - Ολύμπου).

-- Στις 7.30 μ.μ, η ΤΕ Λέσβου καλεί σε εκδήλωση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43), με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ