Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αλεξανδρούπολη

Με τη μαζική συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, χτες το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο 10ήμερο αγωνιστικής δράσης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων σε όλη τη χώρα.

Και η χτεσινή κινητοποίηση έστειλε μήνυμα κλιμάκωσης και συνέχισης του αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Οι συνταξιούχοι από Εβρο, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα και Ροδόπη συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης. Εκεί μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ενώ χαιρέτισαν ο Χρήστος Κολοβός, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, και η Αννα Μπαλτζοπούλου, β' αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης οι εκπρόσωποι όλων των συνταξιουχικών σωματείων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Αμέσως μετά οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαδηλώνοντας την απόφασή τους να συνεχίσουν ανυποχώρητα στο δρόμο του αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, για την υπεράσπιση της ζωής των ίδιων και των παιδιών τους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org