Τρίτη 10 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς για το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης

Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς να στηρίξουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του δήμου απευθύνει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της τονίζει:

«Η αδυναμία των λαϊκών οικογενειών να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, σε συνδυασμό με την πολύχρονη υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου που επιδρά αρνητικά στην ουσιαστική μόρφωση, οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές - μαθήτριες όλων των βαθμίδων να αναζητούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του δήμου βοήθεια και υποστήριξη για τη βελτίωσή τους στα μαθήματα. Ο αυξημένος αριθμός μαθητών, σε όλες τις γειτονιές της Πάτρας, απαιτεί, όπως είναι φυσικό, και περισσότερους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς και στους φορείς τους να υποστηρίξουν πολύπλευρα και ενεργητικά και φέτος την πρωτοβουλία του δήμου. Ιδιαίτερα: μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς, καθηγητές Πληροφορικής (για ΑΕΠΠ), φιλολόγους και δασκάλους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με τους εξής τρόπους: Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, πλατεία Γεωργίου 17Α, 4ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 2610.240.196. Ηλεκτρονικά να κατατεθούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο e-mail: fal@patras.gr. Οι αιτήσεις μπορούν να ανευρεθούν στην ιστοσελίδα του δήμου e-patras.gr».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ