Σάββατο 7 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δράσεις συλλόγων εκπαιδευτικών
  • Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Α' Διεύθυνση, τη Δευτέρα 9 Οκτώβρη, στις 2 μ.μ., καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη» (Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου), για τα προβλήματα των σχολείων.
  • Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης» καλεί τα μέλη του Συλλόγου που είναι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, σε σύσκεψη για τον προγραμματισμό της δράσης τους, τη Δευτέρα 9 Οκτώβρη στη 1.30 μ.μ., στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών (Λιοσίων 42).
  • Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» καλεί τις/τους νηπιαγωγούς, τις Ενώσεις, τους συλλόγους γονέων και τους γονείς των νηπίων σε σύσκεψη τη Δευτέρα 9 Οκτώβρη, στις 5 μ.μ., στα συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία της Ν. Ιωνίας, 3ο - 19ο - 22ο (Μουταλάσκη 47, Καλογρέζα), με σκοπό την οργάνωση παραστάσεων διαμαρτυρίας στους δήμους προκειμένου να διεκδικήσουν λύσεις από το υπουργείο Παιδείας για τα προβλήματα των νηπιαγωγείων. Ο Σύλλογος καλεί επίσης σε σύσκεψη τους εκπαιδευτικών των ξένων γλωσσών, απαιτώντας η διδασκαλία της δεύτερης ξένης γλώσσας να είναι θέμα επιλογής και όχι επιβολής. Η σύσκεψη αυτή θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτώβρη, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Μουταλάσκη 64, Καλογρέζα).
  • Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης καλεί σε σύσκεψη εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών, την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ενάντια στην κατάργηση τμημάτων στα δύο σεισμόπληκτα νησιά.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ