Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στα Κύμινα. Θα μιλήσει ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Γαλάτσι, στο Πνευματικό Κέντρο (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους), οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή βίντεο, παρουσίαση θεματικών εργασιών για τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου με εκδόσεις σχετικές με την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Καρύστου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για το σχολείο των λαϊκών αναγκών», στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν έκθεση σοβιετικής αφίσας με θέμα «Τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού στον τομέα της εκπαίδευσης» και έκθεση βιβλίου.

Την Κυριακή 8 Οκτώβρη:

-- Στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου (Σμύρνης και Οθωνος, Γλυκά Νερά), η ΚΟ Παιανίας καλεί σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό».

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), η ΚΟ Τηλεφωνικών Κέντρων της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την Πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τη Δευτέρα 9 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ηπειρωτών στην Αθήνα (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το παλιό δημαρχείο Αθηνών), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με Ηπειρώτες της Αττικής και θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο διεθνής περίγυρος και η κατάσταση στα Βαλκάνια». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 10 Οκτώβρη:

-- Στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Οι κατακτήσεις της γυναίκας στο σοσιαλισμό». Θα μιλήσει η Γεωργία Φλούδα, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, στο θεατράκι της οδού Χηλής στην Καλαμαριά, προβάλλουν την ταινία «Ο δρόμος προς τη νίκη» του Νικολάι Εκκ, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ