Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ
Με το βλέμμα στα βραβεία

«Ο τελευταίος ταμπάκος» του Λευτέρη Δανίκα
«Ο τελευταίος ταμπάκος» του Λευτέρη Δανίκα
Το Φεστιβάλ Δράμας σήμερα τα μεσάνυχτα θα ολοκληρώσει τις προβολές του και αύριο το βράδυ με την απονομή των βραβείων θα αποχαιρετήσει την 24η ελληνική διοργάνωσή του και την 7η διεθνή.

Οι σημερινές προβολές θα αρχίσουν στις 11πμ, με κλασικά ευρωπαϊκά ντοκιμαντέρ (εκτός συναγωνισμού), όπως τα ντοκιμαντέρ «Πληθωρισμός» του Χανς Ρίχτερ, «Βροχή» του Γιόρις Ιβεν κ.ά. Στη 1μμ θα αρχίσει το αφιέρωμα στις γερμανικές ταινίες μικρού μήκους. Από τις 3-6μμ θα γίνουν προβολές του 7ου Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος. Από τις 6μμ έως τις 10μμ θα προβληθούν οι πρώτες ταινίες Γερμανών σκηνοθετών (Φασμίντερ, Βέντερς, Χέρτζογκ, Αλεξάντερ Κλούγκε).

Από τις 10μμ θα αρχίσει η προβολή οκτώ ακόμα ξένων ταινιών που συμμετέχουν στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα. Οι προβολές θα ολοκληρωθούν με πέντε ταινίες στο Ελληνικό Διαγωνιστικό Τμήμα. Πρόκειται για τις ταινίες «Ο τελευταίος ταμπάκος» του Λευτέρη Δανίκα. «Hot dogs» του Δημήτρη Παντελιά, «Νανούρισμα» του Βαγγέλη Καλαμπάκα, «Αντίο» του Σίμου Κορεξενίδη, «Με τα φώτα νυσταγμένα» της Κωνσταντίνας Βούλγαρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ