Κυριακή 1 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ο Λέβον Αρονιάν είναι ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ολοκληρώθηκε στις 27 Σεπτέμβρη. Καθώς οι τέσσερις παρτίδες που έπαιξε στον τελικό εναντίον του Ντινγκ Λιρέν ήρθαν ισόπαλες, η συνάντηση κρίθηκε στους αγώνες μπαράζ, όπου ο Αρονιάν υπερίσχυσε με 2-0. Οι δύο συμμετέχοντες του τελικού προκρίθηκαν στο Τουρνουά Διεκδικητών, που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτη του 2018 στο Βερολίνο.
  • Στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης διοργανώθηκαν τα φετινά Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα για νέους και νέες από 14 έως 18 ετών. Τη χώρα μας εκπροσώπησε η 17χρονη Αναστασία Αβραμίδου, μέλος της Εθνικής Γυναικών και παίκτρια του «Φυσιολάτρη» Νίκαιας, η οποία συγκέντρωσε 6,5 β. σε 11 αγώνες και βρέθηκε στην 9η θέση της τελικής κατάταξης.
  • Το Σάββατο 7 Οκτώβρη, στις 4 μ.μ., ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας διοργανώνει το 3ο Σκακιστικό τουρνουά «Αλέκος Μουχτούρης» προς τιμήν των ηρώων του Μπλόκου της Κοκκινιάς στη Μάνδρα του Μπλόκου, Ηλιουπόλεως 102Α. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ. 6939.836.128. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ