Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τα χαράτσια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει σήμερα, Παρασκευή, στις 10.30 π.μ., στο Συντριβάνι, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου, προτάσσοντας αιτήματα για την απαγόρευση των πλειστηριασμών ενάντια στα λαϊκά νοικοκυριά, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.

«Η κυβέρνηση σχεδιάζει και επέλαση στις κατοικίες των εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών που έχουν φεσωθεί στις τράπεζες και δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους. Αυτό θα σηματοδοτήσει η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια και για την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του και καλεί τους εργαζόμενους να υπερασπιστούν τις ζωές τους με αλληλεγγύη και αγώνα.

Θεσσαλία: Προετοιμασίες για αγωνιστική απάντηση στη νέα κυβερνητική φιέστα

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων και των αγροτών στο συνέδριο - φιέστα για την «Περιφερειακή Ανάπτυξη» που διοργανώνει στη Λάρισα η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στις 10 και 11 Οκτώβρη, δίνουν σήμερα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, καθώς και πρωτοβάθμιων σωματείων από Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Στον προσανατολισμό του ταξικού, αγωνιστικού κινήματος των εργαζομένων και των αγροτών της Θεσσαλίας βρίσκεται η οργάνωση μαζικού και δυναμικού συλλαλητηρίου στη Λάρισα, τη μέρα της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Στο μεταξύ, σε συνεδρίασή του το ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας αποφάσισε οι αγρότες της περιοχής να συμμετάσχουν με τρακτέρ στο συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ