Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Το Σάββατο, 30 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στα Καλύβια, στο δημαρχείο, η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε εκδήλωση με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, με θέμα «Ποιος οπλίζει το χέρι των εμπρηστών; Διαχείριση των δασών προς όφελος του λαού». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Θήβας προβάλλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Την Κυριακή, 1 Οκτώβρη:

-- Η ΤΕ Βόλου διοργανώνει εκδρομή - εκδήλωση στο Τρίκερι, στο μνημείο της ΚΕ, για τις 5.000 εξόριστες γυναίκες που βρέθηκαν εκεί. Η ώρα αναχώρησης είναι 10 π.μ. από το λιμάνι του Βόλου με καραβάκι (κόστος συμμετοχής 10 ευρώ). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, μουσικό αφιέρωμα, ξενάγηση στο νησί και επιστροφή στις 5 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στις ΚΟ Βόλου και στο τηλέφωνο 24210-33200, έως τις 28 Σεπτέμβρη.

-- Οι Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές του μπλόκου Περιστερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Μπλόκου (λόφος Αξιωματικών). Θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και Γραμματέας της ΤΕ Περιστερίου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ