Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μεγάλα λαϊκά γλέντια

Κατάμεστο το Λαϊκό Στέκι από παρέες κάθε ηλικίας, τη νύχτα της Πέμπτης. Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν με αμέτρητα πολυαγαπημένα τραγούδια, χάρη στη σπουδαία φωνή του Κώστα Μακεδόνα.

Εχοντας στο ρεπερτόριό του τις επιτυχίες «Χωρίς εσένα» και «Δεν σου ανήκω», «Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Εκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο» και πολλά άλλα, καθώς και τραγούδια - σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου και πολλών άλλων, οι επισκέπτες του 43ου Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονο λαϊκό τραγούδι.

Τη σκηνή μοιράστηκαν μαζί του η Κέλλυ Βουδούρη και η Γιάννα Φαφαλιού.

Νωρίτερα, όμορφο κλίμα ρεμπέτικου γλεντιού είχαν ξεσηκώσει στη Λαϊκή Σκηνή «Ο Τζώρτζης και το "Ανηφόρι"». Με κέφι, νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία έσμιξαν διασκεδάζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια. Οι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού από το ιστορικό μαγαζί του Πειραιά «Ανηφόρι» κράτησαν αμείωτο το κέφι.




Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ