Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο «Ριζοσπάστης» στους ρυθμούς των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ

Στο ρυθμό των εκδηλώσεων με τις οποίες κορυφώνεται το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον, κινείται ο «Ριζοσπάστης».

  • Γι' αυτόν το λόγο, αναπροσαρμόζουμε από σήμερα και τις επόμενες μέρες την ύλη της εφημερίδας, ώστε με ζωντανό και πληρέστερο τρόπο να προβάλουμε τον πλούτο των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τις τελευταίες ώρες της προετοιμασίας, τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις και τα αφιερώματα. Τη βδομάδα αυτή, δεν θα δημοσιευθούν τα 4σέλιδα «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία», «Κομματική ζωή και Δράση» και «Διεθνή και Οικονομία».
  • Ξεχωριστό θα είναι, όμως, και το φύλλο του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη», με ρεπορτάζ από τις δύο πρώτες μέρες του Φεστιβάλ και πλούσιο υλικό για τα 100χρονα της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, που τιμώνται στις φετινές εκδηλώσεις, κάτω από το σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς (Βλ. Μαγιακόφσκι)».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ