Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Σάββατο 16 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση τιμής για το Μπλόκο της Κοκκινιάς από τις ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στη Μάντρα του Μπλόκου (πίσω από την πλατεία Οσίας Ξένης). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 8 μ.μ., στο Μενίδι, στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου, η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με σύνθημα: «Ελληνες, μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες αγωνιζόμαστε οργανωμένα και ενωμένα ενάντια στον Καπιταλισμό, για την Εργατική Εξουσία, το Σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με αφορμή την ανακαίνιση των γραφείων τους και ενόψει του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το γιορτάζουν στις 8 μ.μ. μαζί με τους φίλους του Κόμματος (διεύθυνση Λ. Βεΐκου 25, Γαλάτσι).

-- Στις 9 μ.μ., οι ΚΟ Ελευσίνας διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο χώρο δίπλα από το παλιό δημοτικό αναψυκτήριο, στην παραλία Ελευσίνας.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Πετράλωνα, στην πλατεία Ελπίδας (οδ. Καλλιρρόης), οι ΚΟ Πετραλώνων, Θησείου και Κουκακίου του ΚΚΕ, η ΟΒ Πετραλώνων της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ματωμένο Αύγουστο του 1944, που έγινε το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα στα Πάνω Παλαιά Σφαγεία. Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πεύκη, στην πλατεία Ηλιακού Χωριού, οι Οργανώσεις Λυκόβρυσης - Πεύκης Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μιδέας Αργολίδας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η αγροτική οικονομία στο σοσιαλισμό και οι Θέσεις του ΚΚΕ στο σήμερα», στην κεντρική πλατεία της Μιδέας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και συγγενείς των 55 νεκρών αγωνιστών - Τρυπιωτών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ διοργανώνουν στις 11.30 π.μ. εκδήλωση τιμής και μνήμης, στην Τρύπη Λακωνίας. Από την Αθήνα θα ξεκινήσει πούλμαν στις 7.30 π.μ. από την Ομόνοια (για πληροφορίες και συμμετοχή στο τηλέφωνο 6974278797).

Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» (Ιπποκράτους 7, Αθήνα) με θέμα «Ο σοσιαλισμός επίκαιρος, αναγκαίος και ρεαλιστικός». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στην Π. Ράλλη, με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Βοτανικό, με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα Λιόσια, με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org