Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα προνόμια στο κεφάλαιο, «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» στο λαό

Με την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός διαφήμισε την κυβέρνηση ως τον καλύτερο «ντίλερ» των επιχειρηματικών ομίλων και των επενδυτών

Πλατεία Αριστοτέλους
Πλατεία Αριστοτέλους
  • Χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, φοιτητές και σπουδαστές διαδήλωσαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, με κεντρικό σύνθημα «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας, αγώνας κι αντεπίθεση η επιλογή μας».
  • Από το βήμα της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για νέα προνόμια στο κεφάλαιο και μοίρασε ψεύτικες υποσχέσεις στο λαό για «κοινωνική δικαιοσύνη» και «ανακούφιση», τη στιγμή που έχει ήδη προδιαγράψει το εφιαλτικό του μέλλον.
  • Η λεγόμενη «δίκαιη ανάπτυξη» αποτελεί μεγαλύτερη απάτη ακόμη κι απ' αυτήν της κατάργησης των μνημονίων, που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγα χρόνια. Δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν υπάρχει.
  • Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, παλεύοντας μαζί με το ΚΚΕ για ανάκτηση απωλειών και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Να προετοιμάσουν την αντεπίθεση για έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο οργάνωσης της κοινωνίας, όπου, καταργώντας το κέρδος, οι ανάγκες του λαού και η ικανοποίησή τους έρχονται στο προσκήνιο.

Λευκός Πύργος
Λευκός Πύργος

Οδός Αγγελάκη
Οδός Αγγελάκη

ΣΕΛ.  4  -  5,    12  -  13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ