Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6 μ.μ., στους Σαράντα Μάρτυρες Σερρών θα περιοδεύσει η Αλεξία Μπούμπα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αμπελοκήπων Λάρισας, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Ν. Αρτάκη, στο θεατράκι (δίπλα στο Δημαρχείο), θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη, στις 10.30 π.μ., στο μνημείο της Λαμπούσας, στο Αλιβέρι, οι ΚΟ Αλιβερίου - Αυλωναρίου - Κύμης και τα Παραρτήματα Εύβοιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση τιμής για τα 73 χρόνια από τη μάχη του ΕΛΑΣ στη Λαμπούσα ενάντια στα φασιστικά κατοχικά στρατεύματα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης διοργανώνουν προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 168).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ