Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Κυριακή:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πάρκο Κήπου, θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό». Την παρουσίαση θα κάνει η Ειρήνη Χατζή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Ποντοκώμη Κοζάνης, στο μνημείο των πεσόντων, η ΚΟΒ Ποντοκώμης και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ) και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουδούνας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την ίδια έκδοση παρουσιάζει στις 8 μ.μ. η ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα της ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ