Σάββατο 19 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

(Τεύχος 174, Απρίλης - Μάης - Ιούνης 2017)

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Εθνική Αντίσταση», τεύχος 174
Το εξώφυλλο του περιοδικού «Εθνική Αντίσταση», τεύχος 174
Με πλούσια ύλη από εκδηλώσεις τιμής για την ΕΑΜική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και τη Μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση που σημάδεψε τον 20ό αιώνα ανοίγοντας το δρόμο για την οικοδόμηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας, κυκλοφόρησε το περιοδικό της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ «Εθνική Αντίσταση», τεύχος 174 (Απρίλης - Μάης - Ιούνης).

Περιλαμβάνονται: Αρθρο της σύνταξης για τα «αποκαλυπτήρια» των πλαστογράφων της πραγματικής ιστορίας, αφιέρωμα με πολλά υλικά - ανάμεσά τους η ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ - για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών (εκδηλώσεις στο Σκοπευτήριο, χαιρετισμός της ΦΙΡ, εκδήλωση του Δήμου Πάτρας κ.λπ.).

Στις σελίδες για τον ΔΣΕ υπάρχουν ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για τη γυναίκα μαχήτρια του ΔΣΕ και την εκδήλωση τιμής, που έγινε στον Ταΰγετο, της ΕΠ του ΚΚΕ για την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ Πελοποννήσου. Ακόμα, δημοσιεύονται ρεπορτάζ από τα εγκαίνια του Μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, για το οδοιπορικό προσκύνημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ σε τόπους και μνημεία του Αγώνα στην Πελοπόννησο και την εκδήλωση στους Κορυσχάδες, ρεπορτάζ από την εκδήλωση τιμής της ΠΕΚΑΜ στη Μακρόνησο κ.λπ.

Πλούσια ύλη υπάρχει και στις άλλες στήλες του περιοδικού μας. Στη στήλη: «Αρθρα - Μελέτες», στο πλαίσιο των 100 χρόνων της Οκτωβριανής Επανάστασης, συνεχίζουμε τη δημοσίευση μαρτυριών για το σοσιαλισμό όπως τον έζησαν οι Ελληνες πολιτικοί πρόσφυγες, αλλά και άλλες αναμνήσεις - μαρτυρίες αγωνιστών. Και, βεβαίως, περιλαμβάνονται, όπως πάντα, και άλλες στήλες για τους «Αγωνιστές που έφυγαν», «Προσφορές», «Αλληλογραφία» κ.λπ.

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» θα διατίθεται στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (Μαυρομματαίων 12, Αθήνα, τηλέφωνο 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093) και στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Καλούνται τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ να προμηθευτούν έγκαιρα και να διακινήσουν το περιοδικό μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ