Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Eurokinissi

Πολλές πυρκαγιές, συνολικά 54, εκδηλώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες σε όλη τη χώρα. Σε εξέλιξη ήταν χτες αργά το απόγευμα φωτιές στη Ζάκυνθο, στο Κατοστάρι και το όρος Βραχίωνας και η δεύτερη στη θέση Καπελέτη στη Βολίμα. Ολες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού βρίσκονταν στα δύο μέτωπα, ενώ το έργο βοηθούσαν από αέρος πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου ΠΕΖΕΤΕΛ, δύο «Καναντέρ», ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στις 4 Αυγούστου στους Πιτσινάδες Κυθήρων ήταν χωρίς ενεργό μέτωπο, οριοθετημένη περιμετρικά με μικρές μόνο εστίες εντός της καμένης έκτασης.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 8 Αυγούστου στο Τσεκούρι Πάργας ήταν οριοθετημένη περιμετρικά χωρίς ενεργό μέτωπο. Επιχειρούσαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και έντεκα άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 9 Αυγούστου στο Νεοχώρι Γορτυνίας ήταν οριοθετημένη.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 10 Αυγούστου στο Βροντερό Φλώρινας ήταν οριοθετημένη με διάσπαρτες εστίες.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 10 Αυγούστου στην Καισαριανή ήταν οριοθετημένη περιμετρικά χωρίς ενεργό μέτωπο. Επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και πέντε άτομα πεζοπόρο.

Υπό μερικό έλεγχο είχαν τεθεί:

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στο Δίλοφο Φαρσάλων, στα Αμπέλια Αγρινίου, στο Μαζαράκι Ηλείας, αλλά και η φωτιά που ξέσπασε χτες στη συμβολή των οδών Μυκόνου και Γαλάζιας Ακτής στα Καλύβια Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ