Τρίτη 8 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΗΜΝΟΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Κλότσα την μπάλα και όχι τη ζωή σου»

Επιτυχημένη αθλητική εκδήλωση κατά των ναρκωτικών από την Οργάνωση Λήμνου της ΚΝΕ

Από τους αγώνες του τουρνουά
Από τους αγώνες του τουρνουά
Με επιτυχία διεξάχθηκε στο γήπεδο της Μύρινας την Κυριακή 6 Αυγούστου το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Οργάνωση Λήμνου της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και του αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με σύνθημα «Κλότσα την μπάλα και όχι τη ζωή σου».

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Λήμνου και μελών και φίλων της ΚΝΕ.

Κατά την έναρξη του τουρνουά μίλησε στους παίκτες και τους θεατές ο Σταύρος Τσιριγώτης, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν σταθερή δράση και ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι θέσεις τους για "ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις" είναι όπλο στην πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στο σύστημα που θέλει στην υπηρεσία του νέους και νέες με το κεφάλι σκυφτό και το μυαλό θολό.

Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της υγείας του ανθρώπου, είναι όπλο στη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Σήμερα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, μαζί με την πάλη για την πρόσβαση στον Αθλητισμό από όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς ταξικούς αποκλεισμούς, με αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά.

Είναι αγώνας για τη ζωή, είναι αγώνας για καθαρή σκέψη και συνειδητή δράση. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα, κανείς δεν πρέπει να "σπαταλά" τη ζωή του ψάχνοντας λύση στη φυγή.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά».

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παίκτες και στους θεατές υλικά με τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά και τη Φυσική Αγωγή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ