Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο "Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του ...αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς" (Βλ. Μαγιακόφσκι)» το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της νεολαίας, συνεχίζει το «ταξίδι» του σε όλη την Ελλάδα για 43η χρονιά. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Δευτέρα 7 Αυγούστου

Στην Τήνο, στο παλιό λιμάνι, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς φίλους, προβολή βίντεο με τίτλο «100 χρόνια από τον κόκκινο Οκτώβρη», γλέντι με ντόπιους καλλιτέχνες.

Τρίτη 8 Αυγούστου

Στο Βροντάδο Χίου, στην πλατεία Αφανή Ναύτη, με ομιλήτρια την Χριστίνα Παληού, Γραμματέα του ΤΣ Χίου της ΚΝΕ.

Τετάρτη 9 Αυγούστου

Στο Λιμανάκι Αποκορώνου Χανίων, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλία από τον Στράτο Κουτρουλάκη, μέλος του ΣΠ Κρήτης της ΚΝΕ, παιχνίδι «Ακου τι είπαν» και παρουσίαση συλλογικών ερευνητικών εργασιών - πρότζεκτ μαθητών, προβολή ταινίας και κρητικό γλέντι.

Παρασκευή 11 Αυγούστου

Στο Αλιβέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και λαϊκό γλέντι.

Στην Ικαρία, στο Μονοκάμπι, με ομιλητή τον Νίκο Λάππα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κυριακή 13 Αυγούστου

Στη Λήμνο, στο λιμάνι της Μύρινας, στις 8 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρο Τάσσο, προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, αγωνιστικά και προοδευτικά τραγούδια από τοπικά μουσικά σχήματα, έκθεση πολιτικού, λογοτεχνικού και παιδικού βιβλίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, αύριο Κυριακή 6 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Μύρινας θα γίνει τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα «Κλότσα την μπάλα, όχι τη ζωή».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org