Παρασκευή 28 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αναπόσπαστος φίλος και το καλοκαίρι το μαρξιστικό - πολιτικό βιβλίο

Ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει μερικές από τις πρόσφατες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής»

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η εποχή αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τη μελέτη αξιόλογων τίτλων που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής». Ο «Ριζοσπάστης» επιλέγει και προτείνει σήμερα μερικές από τις πρόσφατες εκδόσεις για όλες τις ηλικίες, Ιδεολογίας - Πολιτικής, Ιστορίας, Λογοτεχνίας και Λογοτεχνίας για παιδιά.

Ανάμεσα στους πολύ ενδιαφέροντες τίτλους που προτείνουμε παρακάτω, ξεχωρίζουν εκδόσεις αφιερωμένες στον εορτασμό των 100 χρόνων από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, όπως Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό, Από τη μαχητική πείρα των Μπολσεβίκων, Πάσα Αγγελίνα - Αξιο τέκνο ενός καταξιωμένου λαού, Η Ζόγια και ο Σούρα κ.ά.

Επίσης, βιβλία αφιερωμένα στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, όπως η έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ και της «Σύγχρονης Εποχής» προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του Κόμματος, «Δεν αναγνωρίζω κανένα νόμο σας. Ούτε το κράτος σας...» Η διαδρομή και η θυσία 28 μελών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, η επανέκδοση του βιβλίου της Αύρας Παρτσαλίδου, Αναμνήσεις από την ΟΚΝΕ, το οποίο επανεκδίδεται με πρωτοβουλία του ΚΣ της ΚΝΕ φέτος, που συμπληρώνονται 95 χρόνια από την ίδρυση της θρυλικής ΟΚΝΕ.

Στην ιστοσελίδα των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» (www.sep.gr), μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις, καθώς και να κάνετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας.

Ακόμα, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα βιβλιοπωλεία της «Σύγχρονης Εποχής» σε Αθήνα (Μαυροκορδάτου 3, τηλ.: 210 3829835, 210 3808132), Θεσσαλονίκη (Πλάτωνος 7, τηλ.: 2310 283810) και Πάτρα (Κανακάρη 159, τηλ.: 2610 222804).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ