Πέμπτη 27 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη, στις 9 μ.μ., στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα (Κλωναρζίδικα), σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει η Παναγιώτα Πανούση, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., στον Αλίαρτο, στην πλατεία Δημαρχείου, σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αλιάρτου - Θεσπιέων θα μιλήσει ο Γιώργος Πελέκης, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Μανταμάδο Λέσβου (πλ. Αγοράς), σε πολιτική συγκέντρωση, θα μιλήσει ο Γ. Ζαφειρίου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην Αγιάσο Λέσβου, στην πλατεία Αγοράς, θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αιγιάλειας διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Πώς δενότανε τ' ατσάλι», του Νικολάι Οστρόφσκι, στην πλατεία Δεξαμενής στο Αίγιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Αυγέρης, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Πρέβεζας καλεί σε εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, στέκι νεολαίας, μπαρ και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του.

Την Κυριακή 30 Ιούλη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στο χωριό Θέα του δήμου Πατρέων, σε πολιτική συγκέντρωση στην ταβέρνα «Ακροπόλ», θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αιγιάλειας διοργανώνουν προβολή της ταινίας «Ο Λένιν τον Οκτώβρη», στην πλατεία Δεξαμενής στο Αίγιο.

-- Στις 11 π.μ., στη Σάμο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, η Οργάνωση του Κόμματος καταθέτει στεφάνια στο μνημείο του ΔΣ Σάμου στη θέση Ξυνιάς, στον Κέρκη (πρόσβαση από ανεμογεννήτριες ή από Κοσμαδαίους).

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση στο Ξυλεργοστάσιο της Αρτεμισίας, στο σημείο που στις 5 Αυγούστου 1943 δόθηκε η πρώτη μάχη του αντάρτικου του Μοριά ενάντια στους Ιταλούς κατακτητές. Λεωφορείο για την εκδήλωση θα αναχωρήσει από την πλατεία Υπαπαντής, στις 9 το πρωί της Κυριακής (για συμμετοχές στα τηλέφωνα 2721.026.512 ή 6944.794.213).

-- Στις 11 π.μ., οι ΤΕ Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Κοσμά Κυνουρίας, στο μνημείο της μάχης του Ιούλη του 1943 κατά των Ιταλών φασιστών, για τους αγωνιστές των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ. Στις 12 μ., θα ακολουθήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού από την Μαρίνα Πάτση, μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 31 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στον Αγιο Βασίλη του Ρίου, σε πολιτική συγκέντρωση στο καφενείο του χωριού, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ