Τετάρτη 26 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Βαθύ Σάμου, στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, προβάλλεται το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Στις 9 μ.μ., στα Οινόφυτα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Αύριο, Πέμπτη, στις 9 μ.μ., στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα (Κλωναρζίδικα), σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη». Θα μιλήσει η Παναγιώτα Πανούση, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 28 Ιούλη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., στον Αλίαρτο, στην πλατεία Δημαρχείου, σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αλιάρτου - Θεσπιέων θα μιλήσει ο Γιώργος Πελέκης, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.

-- Στις 9.30 μ.μ., στο Μανταμάδο Λέσβου (πλ. Αγοράς), σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γ. Ζαφειρίου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην Αγιάσο Λέσβου, στην πλατεία Αγοράς, θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αιγιάλειας διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Πώς δενότανε τ' ατσάλι», του Νικολάι Οστρόφσκι, στην πλατεία Δεξαμενής στο Αίγιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Αυγέρης, στέλεχος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ