Τρίτη 25 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη, η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Β. Ι. Λένιν «Πόλεμος και σοσιαλιστική επανάσταση», στις 7.30 μ.μ., στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, στέλεχος του Κόμματος.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σάμο, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, προβάλλεται το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Στις 9 μ.μ., στα Οινόφυτα, στο Ανοιχτό Δημοτικό, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ.

Την Πέμπτη 27 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα (Κλωναρζίδικα), σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, θα παρουσιαστεί η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη».

Την Παρασκευή 28 Ιούλη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ., στον Αλίαρτο, στην πλατεία Δημαρχείου, σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αλιάρτου - Θεσπιέων, θα μιλήσει ο Γιώργος Πελέκης, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ