Τετάρτη 19 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΜΕΑ
Δύο μετάλλια και ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τη χώρα μας

Ο Μιχάλης Σεΐτης
Ο Μιχάλης Σεΐτης
Ενα χρυσό μετάλλιο και ένα αργυρό αλλά και ένα παγκόσμιο ρεκόρ «σημάδεψαν» την ελληνική αποστολή στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ, που γίνονται στο Λονδίνο.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Σεΐτης τερμάτισε πρώτος στα 400 μέτρα (στην κατηγορία Τ44) με χρόνο 51.41, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν (στην κατηγορία Τ47) κέρδισε ο Χρήστος Κουτούλιας, με το πρώτο του άλμα να είναι στα 13 μέτρα και 84 εκατοστά. Το συγκεκριμένο μάλιστα αποτελεί και ατομικό ρεκόρ. Επίσης, παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος (κατηγορίας Τ43) πέτυχε ο Γιάννης Σεβδικαλής, κάνοντας άλμα 6,21 μέτρων.

Συγχαρητήρια από την ΤΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

Ανακοίνωση για την επιτυχία του Ροδίτη Μιχάλη Σεΐτη εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, όπου αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη Σεΐτη, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο 400 μέτρων κατηγορίας Τ44, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Παραολυμπιονικών στο Λονδίνο. Ο Μιχάλης Σεΐτης συνεχίζει ακούραστα τις εκπληκτικές κούρσες τόσο στη ζωή του όσο και στο στίβο, κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις, δίνοντας παράδειγμα αγωνιστικότητας και περηφάνιας. Συγχαρητήρια επίσης στην οικογένειά του και σε όσους στάθηκαν δίπλα του στη διάρκεια της προετοιμασίας του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ