Τετάρτη 19 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις αυτές τις μέρες

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις γίνονται στη φοιτητική κατασκήνωση της Καλάνδρας, στη Χαλκιδική, σήμερα και αύριο Πέμπτη, στις 21.00, με προβολές ταινιών. Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιούλη, τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο γηπεδάκι της κατασκήνωσης. Επίσης, το Σάββατο 22 Ιούλη, το απόγευμα θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του «Η πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη», από τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και το βράδυ θα ακολουθήσει λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Την Παρασκευή 21 Ιούλη, στις 9 μ.μ., εκδήλωση γίνεται στη Γενισέα Ξάνθης, μπροστά από το Δημαρχείο, με βιντεοπροβολή για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, ομιλία από την Δανάη Μουρούτη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ, και ποντιακό λαϊκό γλέντι με τον Στέφανο Πετρίδη και το σχήμα του.

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 21 Ιούλη, στις 8 μ.μ., θα γίνει επίσης προφεστιβαλική στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, με θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Το Τρίτο Κουδούνι» πάνω στο έργο του Μπρεχτ «Πόσο κοστίζει το σίδερο».

Μια μέρα μετά, το Σάββατο 22 Ιούλη, στη Σάμο θα γίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ εκδήλωση στον Πύργο, στις 7.30 μ.μ., με την παρουσίαση της έκδοσης «Οκτώβρης του 1917. Η πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη» και μεγάλη έκθεση βιβλίου.

Προβολές ταινιών

Προβολές θερινού σινεμά, στο υπαίθριο θεατράκι στον Ληθαίο, πίσω από το τζαμί, οργανώνει η ΚΝΕ στα Τρίκαλα. Οι προβολές, που είναι δωρεάν, ξεκίνησαν χτες με το ντοκιμαντέρ παραγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ και συνεχίζονται με άλλες ταινίες αύριο Πέμπτη, την Τρίτη 25/7 και την Πέμπτη 27/7.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org